2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Pedofília gyanújával indult eljárás egy újbudai óvodai alkalmazottal szemben

Szexuális kényszerítés miatt eljárás indult egy fiatalemberrel szemben, aki egy újbudai önkormányzati óvodában dolgozott pedagógiai asszisztensként - tudta meg a Magyar Nemzet. 

  • Pedofília gyanújával indult eljárás egy újbudai óvodai alkalmazottal szemben

A lap beszámolója szerint a szülőknek jó ideje gyanús volt az egyik újbudai intézményben dolgozó óvodai alkalmazott. A Magyar Nemzet értesülése szerint a szülők félelmeit beigazolta a rendőrségi nyomozás, az egyenruhások pénteken le is csaptak a férfira. 

A fiatalember a baloldali irányítású önkormányzat egyik óvodájában dolgozott, és úgy tudni: a rá bízott óvodások felé közeledett.

Az eljárás szexuális kényszerítés miatt indult meg. 

Letartóztatják a gyanúsítottat

Megerősítette a Magyar Nemzetnek a rendőrség, hogy szexuális kényszerítéssel gyanúsítanak egy újbudai óvodai alkalmazottat, akit őrizetbe is vettek és kezdeményezték a letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!