2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Napi aktuális

Illés Boglárka: Gyurcsánynak távoznia kellene a közéletből + videó

Rendkívül súlyos vádakat fogalmazott meg a Demokratikus Koalíció elnöke egy videójában. Ellenzéki politikusokat érintő koncepciós perekről beszélt Gyurcsány Ferenc, aki azt is állította, hogy ebben hajlandó közreműködni a rendőrség és az igazságszolgáltatás egy része is. A kirohanásra Illés Boglárka, a Fidesz országgyűlési képviselője reagált a Napi aktuálisban.

  • Illés Boglárka: Gyurcsánynak távoznia kellene a közéletből + videó

A politikus felidézte, hogy mind Fekete-Győr Andrást, mind pedig a DK-s Varju Lászlót a bíróság elítélte. 

Ha a baloldaltól eltérő személyektől szemben mond ki valamit a bíróság, akkor természetesen a bíróság ítélete megfellebbezhetetlennek, vagy megkérdőjelezhetetlennek tűnik, de abban az esetben, ha a bíróság a baloldallal szemben egy jogi eljárást folytat, akkor ők megkérdőjelezik a bíróság ítéletét (...) pont az a Gyurcsány Ferenc beszél erről, aki korábban fenyegetőzött

- emlékeztetett Illés Boglárka, aki úgy gondolja, hogy nem ilyen nyilatkozatokra van szükség attól az embertől, aki képes volt 2006-ban rárontani a saját nemzetére is, hanem végre távoznia kellene a közéletből. 

Teljes beszélgetést: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 
Madagaszkár tradicionálisan a béke pártján áll + videó

Madagaszkár tradicionálisan a béke pártján áll + videó

A Madagaszkár és Magyarország közötti együttműködési lehetőségekről, a két ország viszonyáról és országának a háborúkhoz való álláspontjáról is beszélt Rasata Rafaravavitafika, a Madagaszkári Köztársaság külügyminisztere a Napi aktuálisban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!