2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Napi aktuális

Budapest lett a világ 10. legnagyobb sportvárosa

Érmek és diplomácia tekintetben is sikeres hetet tudhat maga mögött a magyar sport. Szabados Gábor sportközgazdászt kapcsoltuk.

  • Budapest lett a világ 10. legnagyobb sportvárosa

 A női kardcsapat megvédte világbajnoki címét, a férfiak pedig a dél-koreaiak legyőzésével lettek világbajnokok Milánóban. Kós Hubert 200 méter hátúszásban ért elsőként célba a fukuokai világbajnokságon, a férfi vízilabda válogatott pedig 10 év után ért fel ismét a világ tetejére. Korok Fatima szabad tüdős merülésben állított fel rekordot, Budapestet pedig egy svájci szervezet beválogatta a föld sportvárosainak tízes mezőnyébe.

Labdarúgás tekintetében is elmozdulás figyelhető meg. A Magyar miniszterelnök Orbán Viktor a Puskás Akadémia alapítójaként arról beszélt, hogy a jövőben hangsúlyosabban kell kezelni a magyar utánpótlást és meg kell teremteni annak lehetőségét, hogy a tehetséges fiatalok minél nagyobb számban léphessenek pályára az élvonalbeli klubokban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!