2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Mozaik

Mozaik: A magyar nyelv fővárosa Széphalom

A magyar nyelv fővárosa Széphal.om

Hír TV

További epizódok

Mozaik: Hogyan ápoljuk az arcbőrünket ősszel?

Molnár-Jilek Viktória természetgyógyász számolt be erről. 2021. október 15.

Mozaik: A kiállítás tovább él

A Mozaikban Kóródy Olivér, az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás kurátora is megszólalt. 2021. október 15.

Mozaik: Machiavellit rendez Kautzky Armand

Kautzky Armand volt a Mozaik vendége. 2021. október 15.

Legfrisebb híreink

Gyerekek fulladtak egy folyóba

Az indonéziai Cileueur folyam partját 150 diák takarította, amikor 21-en belecsúsztak a vízbe. Közülük 11-en odavesztek.

Troll: Márki-Zay Péter a politikai Alekosz

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!