2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Magyarország élőben

Wintermantel Zsolt: Már a Közbeszerzési Hatóság is vizsgálja a buszbotrány ügyét, Karácsony pedig hallgat

Tavasszal egy sima közbeszerzésnek indult, ma már viszont egyre több a megválaszolatlan kérdés és a gyanús elem a BKV buszbérlése körül. Nyertes, szerződéskötés volt, de már az sincs, most éppen a rendőrség vizsgálja, hogy van-e bűncselekményre utaló gyanú. A Fidesz által csak buszmutyiként emlegetett projektben feltűnik Karácsony Gergely helyettesének volt élettársa, egy offshore-hátterű kamucég, és nem létező referenciák. A Magyarország élőben extra vendége Wintermantel Zsolt, a BKK igazgatósági tagja volt.

  • Wintermantel Zsolt: Már a Közbeszerzési Hatóság is vizsgálja a buszbotrány ügyét, Karácsony pedig hallgat

„Önök számára mikor kezdett gyanússá válni, hogy ezzel a tenderrel valami nincs rendben?

-          kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Már nagyjából a szerződéskötés környékén. Tehát, mivel ugye Karácsony Gergely demokrácia-felfogásába az nem fér bele, hogy a BKV igazgatótanácsába ellenzéki delegált kerülhessen, csak a felügyelőbizottságban van egy fő delegáltunk, így az igazgatóságban a vállalat menedzsmentjére nincsen rálátásunk, így már csak akkor derült ki, mikor ezek az információk elkezdtek szivárogni. (…) Eljutottunk mostanra oda, hogy valóban rendőrségi feljelentés is történt, most már a Közbeszerzési Hatóság is vizsgálja az ügyet, Karácsony Gergely pedig hallgat”

-          válaszolt a Wintermantel Zsolt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tízmilliárd forintos fejlesztésbe kezd a HungaroMet Zrt.

Tízmilliárd forintos fejlesztésbe kezd a HungaroMet Zrt.

Tízmilliárd forintos fejlesztés kezdődik a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt.-nél, a projektben egy olyan klimatológiai adatgyűjtő rendszert és adatbázist építenek ki, amellyel segítik a klímaváltozás hatásaihoz való alkalmazkodást.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!