2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Magyarország élőben

Varga Mihály: Veszélyes a globális különadó

Brüsszelben is elismerik a magyar gazdaságpolitikát. Az ország jobban teljesít, mit az unós átlag. De lesz-e nyugdíjemelés és szja-visszatérítés? Erről is kérdeztük Varga Mihály pénzügyminisztert Brüsszelben.

  • Varga Mihály: Veszélyes a globális különadó

„Tanácsülést tartottak ma itt Brüsszelben az uniós gazdasági- és pénzügyminiszterek, köztük Varga Mihály is. Hogyan látja, szó volt-e ezen a mai ülésen a globális minimumadóról?"

-     kérdezte Zöldhegyi Katalin.

„A múlt hét hétvégén a G20-ak, a húsz legfejlettebb ország vezetői találkoztak Olaszországban és több kérdés között erről is szót váltottak. A hírekben hallhattuk, mi is értesülhettünk róla, hogy a német pénzügyminiszter, de másutt szereplő európai uniós pénzügyminiszterek is támogatják ezt az elképzelést, amit mi rendkívül veszélyesnek tartunk, főleg a közép-kelet európai országok adórendszerére"

-     válaszolta Varga Mihály.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt: Nem bíróság, gazemberek

Bayer Zsolt: Nem bíróság, gazemberek

Mit számít ebben az uniónak csúfolt mocskos kuplerájban a jog? Semmit. Hát nekünk pontosan így kell ezekhez viszonyulnunk… - írja Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében, amelyet változtatások nélkül közlünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!