2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Magyarország élőben

Varga Judit: Zsarolóeszközként tekint a jogállamiságra Brüsszel

Zöldhegyi Katalin kolléganőnk Brüsszelben készített interjút Varga Judit igazságügyi miniszterrel, akitől egyebek mellett megkérdezte a jogállamisági jelentést.

  • Varga Judit: Zsarolóeszközként tekint a jogállamiságra Brüsszel

„Holnap az Európai Bizottság ismét közzéteszi a tagállamokra lebontott éves jogállamisági jelentést, mire számít?"

- kérdezte Zöldhegyi Katalin.

„Semmi jóra, mert már megszoktuk Brüsszeltől, hogyha a jogállamiság, akkor az egy politikai, ideológiai zsarolóeszköz, az eddigi előjelek, korábbi levelezéseink is erre utalnak, én azon sem lepődnék meg, ha a gyermekvédelmi törvényt itt is egyébként teljesen szerződésellenes módon, ide nem illő módon még bekapcsolnák az utolsó pillanatban"

- mondta el Varga Judit.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!