2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Magyarország élőben

Szentkirályi Alexandra: Hamarosan lehet oltani a Szputnyik V-vel is

Március elejére elérhetünk oda, hogy a legalább egyszer beoltott emberek és a betegségen már átesettek száma eléri majd az egymilliót, március közepére pedig reméljük azt tudjuk mondani, hogy a 60 év feletti regisztrált emberek mindegyike megkapta az oltást – jelentette ki Szentkirályi Alexandra a HírTV Magyarország élőben extra című műsorában. A kormányszóvivő arról is beszélt, hogy, ha lezárul a Nemzeti Népegészségügyi Központ vizsgálata, akkor megkezdődhet az oltás az orosz vakcinával is.

  • Szentkirályi Alexandra: Hamarosan lehet oltani a Szputnyik V-vel is

A kormány úgy számol, hogy húsvétra sokkal szabadabban lehet majd élni. Szentkirályi Alexandra nagyon fontos szempontnak nevezte, hogy miként is érkeznek a vakcinák.

Arra a kérdésre, hogy mikor lehet beadni az első orosz oltást Magyarországon, a kormányszóvivő elmondta, erre akár már jövő héten is sor kerülhet, hiszen húszezer embernek megfelelő Szputnyik V van hazánkban, ezek vizsgálata pedig folyamatban van.

A kormányszóvivő a gazdaság beindításával kapcsolatban Velkovics Vilmos műsorvezetőnek elmondta, egy nagyon komoly gazdasági újraindítási akciótervvel készül a kormány, ami „be tudja gyújtani a gazdaság motorját”, ebbe tartozik tartozik a 13. havi nyugdíj visszaépítése, az otthonteremtési akcióterv, az egyetemfejlesztési program, valamint a 25 év alattiak szja-mentessége.

Teljes beszélgetés: 

 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!