2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula 11:00

Magyarország élőben

Szentkirályi Alexandra: Azt várjuk, hogy holnapra el fogjuk érni a 3,5 milliós beoltottságot

Bár hivatalos bejelentés még nincs, de mindenki úgy készül, hogy hétvégén nyitnak a teraszok. Ehhez az kell, hogy pénteken a beoltottak száma elérje a 3,5 milliót. A reggeli adatok szerint 80 ezer embernek kell megkapnia a következő 24 órában a vakcinát. Ha ez meglesz, akkor este 11 órára módosul a kijárási tilalom kezdete is. Mindeközben a kormány már az újabb enyhítéseken dolgozik.

  • Szentkirályi Alexandra: Azt várjuk, hogy holnapra el fogjuk érni a 3,5 milliós beoltottságot

„Hogyan fog kinézni az élet, mik maradnak a korlátozások közül?”

-        kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Azt várjuk, hogy holnapra el fogjuk érni a 3,5 milliós beoltottságot. Azt eddig is tudtuk, hogy az egyes vakcinákhoz, a beoltottsághoz érdemes kötni az egyes, újranyításhoz szükséges szabályokat, lépéseket, mert ez adja a legnagyobb biztonságot. Azt tudjuk, hogy akit beoltottunk legalább egyszer és eltelt bizonyos védelmi idő, az nagy arányban védett a vírus súlyos következményei ellen. (…) Sokan várjuk, hogy egy napfényes teraszon, szombaton megihassunk egy kávét, nyilván a vendéglátásban dolgozóknak is nagy segítség lesz ez. Természetesen nem vagyunk még kint a vízből, tehát bizonyos szabályok továbbra is érvényesek lesznek – válaszolta Szentkirályi Alexandra.

A kormányszóvivő kifejtette: a teraszokon a vendégeknek a maszkhasználat nem lesz kötelező, ám a vendéglátóhely épületében - például mosdóhasználatkor - a maszkot viselni kell.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Teljesen elszigetelte magát Emmanuel Macron

Teljesen elszigetelte magát Emmanuel Macron

Emmanuel Macron francia elnök nyilatkozata, mely szerint nem zárható ki a nyugati csapatok kiküldése Ukrajnába, ellentmondott az európai és francia hangulatnak. Bár egyes francia tisztségviselők később próbálták enyhíteni Macron kijelentését, a nyilatkozat dühös reakciókat váltott ki szerte Európában - írja a Magyar Nemzet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!