2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Magyarország élőben

Szatmáry Kristóf: A mi oldalunkon van, a másik oldalon nincs konzekvenciája a vállalhatatlan kijelentéseknek

Listázni akar az ellenzék a XVI. kerületben? A Magyarország élőben vendége Szatmáry Kristóf, a Fidesz országgyűlési képviselője volt.

  • Szatmáry Kristóf: A mi oldalunkon van, a másik oldalon nincs konzekvenciája a vállalhatatlan kijelentéseknek

„Furcsa dolog, nem? Hogy Vajda Zoltánról fogunk beszélgetni, aki nincs ott, aki egy bizonyos Facebook-bejegyzés szerint listázná azokat, akik együttműködnek, kollaborálnak az Orbán-rendszerrel, azért, hogy ne kaphassanak munkát. Mennyire lehet komolyan venni Vajda Zoltánt?”

-          kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

„Mondanám, hogy semennyire, de sajnos egy jelenségről érdemes talán itt beszélni, nem a személyről. Nem ez az első botrány úgymond a kerületben. Ugye ez a mostani megjegyzést valóban túlment egy olyan határon, amit azt gondolom, hogy minden jóérzésű demokrata – ha lehet így mondani – akkor vissza kell, hogy utasítson. (…) A probléma inkább ott van, hogy nem egyforma mércével mérünk. Míg a mi oldalunkon általában van konzekvenciája, hogy ha valaki vállalhatatlan kijelentéseket tesz, a másik oldalon, mint a tegnapi testületi ülés eredménye mutatja nincs konzekvenciája, tehát a sokadik botrány után is az a frakció, akibe ő egy helyen ül, azok kiálltak mellette (…)”

– mondta Szatmáry Kristófot, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hasfájós és sírós volt a csecsemő, apja csaknem halálra verte

Hasfájós és sírós volt a csecsemő, apja csaknem halálra verte

1 év 6 hónap – végrehajtásában 3 évre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélte a Tatabányai Törvényszék az a férfit, aki még 2021 őszén többször is olyan súlyosan bántalmazta néhány hónapos gyermekét, hogy a csecsemő életveszélyes állapotba került.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!