2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:45

Magyarország élőben

Skrabski Fruzsina: Gyurcsány Ferenc felelős a 2006-os eseményekért, hiszen ő volt a miniszterelnök

Gyurcsány Ferenc a DK elnöke bocsánatkérés helyett sértegette a 2006-os rendőrterror áldozatát. A Magyarország élőben című műsorba Skypeon kacsoltuk Skrabski Fruzsina filmrendező, producert, akivel Gerhardt Máté beszélgetett.

  • Skrabski Fruzsina: Gyurcsány Ferenc felelős a 2006-os eseményekért, hiszen ő volt a miniszterelnök

Skrabski Fruzsina odament Gyurcsány Ferenc egyik utcai fórumára és szembesítette őt egy olyan emberrel, akinek a 2006-os rendőrtámadás során kilőtték az egyik szemét. De Gyurcsány Ferencet nem hatotta meg ez, sokkal inkább gúnyolódni és személyeskedni kezdett.

- Meglepte Gyurcsány Ferenc reakciója

- kérdezte a műsorvezető.

- Dokumentumfilmeket készítek és ezek kifejezetten olyan dokumentum filmek, amelyekben események történnek. Próbálok konfliktusokat vagy ütközeteket létrehozni, amelyektől izgalmasabb lesz a film. Én eredetileg Gyurcsány Ferenctől interjút kértem és szerettem volna, ha rendesen kivesézzük 2006-ot és végigbeszéljük, hogy mi miért történt. Már akkor is elvittem volna hozzá az áldozatokat, hogy közösen beszélgessünk a múltról, de elutasította.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!