2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Magyarország élőben

Rusvai Miklós: Ez mindenképpen meg fogja győzni az oltáselleneseket is

Egyetért a WHO azon javaslatával Rusvai Miklós, hogy aki csak teheti, vegye fel a koronavírus elleni harmadik oltást. A virológus erről Magyarország élőben című műsorunk keddi adásában beszélt.

  • Rusvai Miklós: Ez mindenképpen meg fogja győzni az oltáselleneseket is

Gerhardt Máté azon felvetésére, hogy sokan még az első oltásig sem jutottak el, Rusvai Miklós elmondta, a megrögzött oltáselleneseket és vírustagadókat nem is lehet meggyőzni annak fontosságáról. 

A negyedik hullámmal kapcsolatban megjegyezte, a második és harmadik hullámhoz képest nem annyira a fertőzöttek számát kell majd nyomon követni, hanem a kórházban ápoltak számát, a lélegeztetőgépen lévők számát és az elhunytak számát, ezek a mutatók mutatják az oltás hatákonyságát. 

Az oltás nem véd meg a fertőződés ellen, de a súlyos kimeneteltől megvéd, ezt kell most az oltásoknak bizonyítania, most az oltások vizsgáznak (...) ez mindenképpen meg fogja győzni az oltáselleneseket is

– tette hozzá.

Teljes beszélgetés: 

HírTV 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

A Napi aktuális vendége volt Lampé Ágnes munkatárs Szabad Európa és Haraszti Gyula újságíró Magyar Nemzet volt, akikkel többek között ezekről a témákról beszélgetett M. Dobos Marianne műsorvezető: Magyar Péter felveszi EP-mandátumát, az RMDSZ nem támogatta a TISZA Párt felvételét a Néppártba.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!