2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Magyarország élőben

Novák Hunor: Rendkívül fontos vállalni a vitákat

Főállásban gyerekorvos, a szabadidejében pedig az egészségügyben terjedő álhírek ellen küzd Novák Hunor, akit már több mint 150 ezren követnek a Facebookon. Az orvos-vlogger szerint könnyű megtéveszteni az embereket az interneten, főleg világjárvány idején. Novák Hunor szerint a Magyarországon engedélyezett oltások biztonságosak és hatékonyak. Egyiktől sem kell tartani.

  • Novák Hunor: Rendkívül fontos vállalni a vitákat

„Úgy gondolja ön, hogy ezeket cáfolják? Szükség van belemenni a konfliktusokba, vállalni a vitákat?”

-          kérdezte Velkovics Vimos.

„Én azt gondolom, hogy ez rendkívül fontos és egy kicsit egyébként méltatlan, meg azt kell mondanom, hogy szomorú, hogy a védőoltásokat kell nekünk orvosoknak propagálni, hiszen ezek azok, amelyek az elmúlt évtizedekben is százmilliók életét mentették meg világszerte és most is egy nagyon-nagyon fontos fegyver a járványban”

-          mondta Novák Hunor.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!