2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Magyarország élőben

Novák Előd: Ideje volna egyfajta kulturális szabadságharcot is hirdetnünk

Novák Elődöt, a Mi Hazánk Mozgalom alelnökét kérdezte a műsorvezető Földi-Kovács Andrea azzal kapcsolatban, hogy mi a véleménye a Niedermüller Péter szájából elhangzottakról.

  • Novák Előd: Ideje volna egyfajta kulturális szabadságharcot is hirdetnünk

Niedermüller Péter ugyanis a múlt héten egy finoman szólva is rasszista kijelentést tett.

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek”

– mondta az ATV múlt pénteki adásában Niedermüller Péter, a DK alelnöke, Erzsébetváros polgármestere.

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke egyértelműen elhatárolódik ettől a kijelentéstől – mondta Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, aki szerint Niedermüller Pétert vissza kell hívni a politikai közéletből.

„Azért el kell gondolkozni azon, hogy mi lett volna, hogyha a fordítottja hangzik el, mondjuk egy polgármester szájából és azt mondja, hogy egy cigány, zsidó vagy homoszexuális férfi, számára rémisztő képződmény. Azt gondolom, hogy talán az ENSZ Biztonsági Tanácsát is összehívták volna, de hogy az RTL KLUB-nak a híradója hetekig az úgynevezett „jogvédők” tiltakozásától lett volna hangos, az egészen bizonyos.”

- jegyezte meg a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, Novák Előd.

Niedermüller Péter kijelentése mellett a keresztényellenes megnyilvánulásokról is elmondta véleményét Novák Előd, Magyarország élőben című műsorunkban:

Bayer Zsolt beszéde a Niedermüller Péter elleni tüntetésen

Több ezren tüntettek Niedermüller kijelentése ellen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!