2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Magyarország élőben

Nacsa Lőrinc: Sajnos a baloldal még mindig a „merjünk kicsik lenni” és a rombolás politikájában hisz

Hazaérkeztek az olimpikonok, fantasztikus sikereket értek el és meglepődve lehetett olvasni a sajtóban, hogy az ellenzéki politikusok, köztük a Momentum képviselői is milyen lelkesen ünneplik az összes magyar sportsikert. A "kukába való" alaptörvényt nem függesztik ki az ellenzéki polgármesterek, de a szélsőjobboldali Jobbik nélkül nincs szivárványkoalíció. A témák kapcsán Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője fejtette ki álláspontját a Magyarország élőben című műsorunkban.

  • Nacsa Lőrinc: Sajnos a baloldal még mindig a „merjünk kicsik lenni” és a rombolás politikájában hisz

Meglehetősen furcsa  a baloldal olimpiához való viszonyulása. Most ujjonganak, viszont pont ők tették lehetetlenné, hogy Magyarország olimpiát rendezzen. Elsőként erről kérdezte vendégét Gerhardt Máté műsorvezető.  

- Hihetetlen eredményes olimpiát tudhatunk magunk mögött. Minden éremért, pontért, pontszerző helyért és bármilyen helyezésért gratulálunk, hiszen kijutni az olimpiára önmagában is óriásai teljesítmény. Edzőknek, orvosoknak, stábtagoknak és mindenkinek szeretnék megköszönni ezt a hatalmas nemzeti büszkeséget. Budapest is lehetett volna az a helyszín, ahol a 2024-es olimpiát megrendezik. A Momentum aljas, olimpiát megfúró kampánya ezt lehetetlenné tette. Mégis, a NOlimpia kampányoldalukon is gratuláltak a magyar olimpikonoknak. Ez egyértelműen kétszínűségre vall. Nagyon sokunk álma lett volna egy magyarországi, saját rendezésű olimpia, ott már szerintünk szurkolók is lehettek volna. Egészen más lett volna a hangulat és a mostanihoz hasonlón eredményes hazai olimpia óriási eredmény lett volna.

- A baloldal azt gondolja, hogy a nemzeti büszkeségünkhöz nem ad semmit az olimpia

- mutatott rá a frakciószóvivő.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!