2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Tiltott absztraktok 11:00

Magyarország élőben

Mudriczki József: A gyermekek bántalmazása az emberi viselkedés legalja

Nincs annál fontosabb, mint az, hogy a gyermekeinket védjük, a magyarok, a mi népünk mindig is fontosnak tartotta a gyermekek létét a családban, a falvakban, az országban és Parádnak is mindig fontosak voltak a gyermekek – így magyarázta Mudriczki József, a Heves megyei Parád polgármestere Magyarország élőben című műsorunk csütörtöki adásában, hogy a pedofiltörvény kapcsán Magyarország ellen indult nemzetközi lejárató kampány miatt határozatot fogadott el a nagyközség önkormányzata, miszerint erkölcsi támogatást nyújtanak a kormánynak.

  • Mudriczki József: A gyermekek bántalmazása az emberi viselkedés legalja

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!