2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Magyarország élőben

Madurka Ildikó: Klinikusként a vakcina mellett vagyok

Nagyon modern, a WHO által előírt körülmények között zajlik az orosz vakcina fejlesztése az Oroszországban járt magyar szakértők szerint. Mit tapasztaltak a helyszínen – erről kérdeztük Madurka Ildikót, a Korányi Intézet főorvosát Magyarország élőben extra című műsorunkban.

  • Madurka Ildikó: Klinikusként a vakcina mellett vagyok

„Én nem tudom, hogy ön a szkeptikusok közé tartozik-e vagy a bizakodóak közé a Szputnyik vakcinával kapcsolatban. Mit tapasztalt? Milyen benyomások érték? Mi alakult ki önben, milyen vélemény?”

-          kérdezte Velkvics Vilmos műsorvezető.

„Én klinikusi szemmel néztem. Az én mérlegemben az egyik oldalon ezek a nagyon súlyos betegek vannak, akik akár fiatalok, akár idősek bármelyikőjüket elveszthetjük. A másik oldalon meg ott van egy potenciális védekező eszköz, amiben az egész világnak a szakemberei egyetértenek, hogyha valamivel ezt a járványt meg lehet állítani, akkor az az emberek minél nagyobb számának beoltása. Én klinikusként emellett a vakcina mellett vagyok. Nem feltétlenül a Szputnyik vakcina mellett, tehát nem kizárólag emellett, hanem bármilyen olyan vakcina mellett, amelyről a magyar hatóság, a magyar szakemberek meggyőződnek arról, hogy ez biztonságos és hatékony”

-          válaszolta Madurka Ildikó.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!