2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Erősödhet a politikai erőszak az USA-ban + videó

A Napindítóban Hidegkuti Konstantin és Magyarics Tamás élőben elemezték a legfrissebb híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Erősödhet a politikai erőszak az USA-ban + videó

Újabb robbanások rázták meg Libanont, adóvevők robbantak Bejrútban

"Alapvetően olyan eszközről beszélünk, amit főképp jelenleg (...) egészségügyi intézményekben használnak. Ez egyszerre nagyobb személyi állományhoz üzeneteket közvetítő eszköz. Itt az a lényeg, hogy ezek olyan eszközök, amik nem kapcsolódnak adótornyokhoz, hanem ezek passzív vevőkészülékek. Miután passzívak, emiatt nem lehet őket geolokálni, mint egy mobilt vagy egyéb akár mobilhálózathoz vagy internethez csatlakoztatott eszközt. Pontosan tudjuk az orosz-ukrán háború alapján, hogy nem feltétlenül kell GPS vevővel ellátni az adott eszközt vagy nem feltétlenül kell az adott eszköznek csatlakoznia az internethez ahhoz, hogy be lehessen mérni, hogy az eszköz, illetve annak használója hol helyezkedik el."

- fogalmazott Hidegkuti Konstantin, nemzetközi kapcsolatok szakértője, a moszkvater.com állandó szerzője.

Trump-merényletkísérlet - Több évtizedes csúcson a politikai erőszak az USA-ban

"Sokan attól tartanak, hogy ez az erőszakspirál adott esetben még erősebb lehet. Nem szabad elfelejteni azt, hogy rendkívül megosztott az amerikai társadalom. (...) A választási retorika hihetetlenül szélsőséges. Mindkét fél megpróbálja a másikat démonizálni."

- mondta Magyarics Tamás, Amerika-szakértő.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hezbollah-vezér: Izrael minden határon túlment

Hezbollah-vezér: Izrael minden határon túlment

Izrael minden határon túlment a távközlési eszközök tömeges felrobbantásával Libanonban - jelentette ki csütörtökön Haszan Naszrallah sejk, a Hezbollah libanoni síita fegyveres mozgalom vezetője, miután milíciájának számos tagja is megsebesült a robbanásokban.
Hengerelt a Veszprém a PSG ellen

Hengerelt a Veszprém a PSG ellen

A Veszprém házigazdaként 41-28-ra nyert csütörtökön a Paris Saint-Germain ellen a férfi Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!