2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Magyarország élőben

Kusovszky Imréné: Bármi lesz a gazdasági életben megkapjuk a 13. havi nyugdíj 25 százalékát

Megkezdjük a 13. havi nyugdíj visszaépítését, járvány ide vagy oda – jelentette ki Orbán Viktor az Idősek Tanácsának ülése után a Facebookon közzétett videójában. Mint ismert a 13. nyugdíjat a Bajnai Gordon vezette kormány törölte el 2009-ben. A Magyarország élőben című műsorunkban telefonon kapcsoltuk Kusovszky Imrénét, az Idősek Tanácsának tagját.

  • Kusovszky Imréné: Bármi lesz a gazdasági életben megkapjuk a 13. havi nyugdíj 25 százalékát

 

Ön részt vett az Idősek Tanácsának ülésén. A koronavírus-járvány gazdasági hatásainak következtében kényszerű lépésekre is szükség van. A 13. havi nyugdíjjal kapcsolatban egyértelmű tájékoztatást kaptak?

"Igen, természetesen. (...) Bármi lesz a gazdasági életben, akkor is garantálják, hogy január végén, február elején megkapjuk a 13. havi nyugdíjnak a bevezetését, azaz a nyugdíj 25 százalékát, azaz az egy hétre eső nyugdíjat."

- mondta Kusovszky Imréné.

Az Idősek Tanácsának tagja hozzátette,

idén, mindenki, aki nyugdíjszerű ellátásban részesül megkapja a 13. havi nyugdíj bevezetését.

Teljes beszélgetés:

Kapcsolódó anyag: 

Orbán: Megkezdjük a 13. havi nyugdíj visszaépítését

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!