2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Napi aktuális 04:40

Magyarország élőben

Kacskovics Imre: Indokolt az óvatosság

Nincs lazítás, maradnak a szigorú szabályok. A kormány úgy döntött, hogy februárban sem nyithatnak ki a vendéglők, marad a kötelező maszkhasználat és az éjszakai kijárási korlátozás is. Közben megkezdődött az idősotthonokban élők oltása, a kórházakban pedig megérkezett az egyik leghatékonyabb Covid-ellenes hatóanyag. A Magyarország élőben extra vendége Kacskovics Imre immunológus volt.

  • Kacskovics Imre: Indokolt az óvatosság

„Kitartóan csökkennek a számok, biztatóak a járványügyi adatok és komoly várakozás előzte meg az e heti kormányülést, hátha lazításba kezd a kormányzat. Nem így történt, március 1-ig meghosszabbították a korlátozásokat. Mi a véleménye? Nem túlzó ez a kormányzati óvatosság?”

-          kérdezte Földi-Kovács Andrea.

„Én a kormányban bízom és a kormányra bízom ezeket a döntéseket, de természetesen figyelemmel vagyok az adatokra is. Sajnos megjelent ez az új, nevezzük angol mutánsnak, ami sokkal fertőzőbb mint a korábbi volt és a környező országokban egyre nagyobb a fertőzöttség. Ma egyébként egy picit meg is emelkedett Magyarországon is a fertőzöttek száma, én azt gondolom, hogy indokolt az óvatosság. Addig, ameddig nincs vakcina és hadd ne mondjam, nem lesz tömeges átoltottság, addig sajnos ezt kell elviselnünk”

-          válaszolta Kacskovics Imre.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!