2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Magyarország élőben

Így küzd a koronavírussal a HírTV műsorvezetője

Nem jelentkeztek a tipikus tünetek a koronavírus-betegségben szenvedő Trombitás Kristófnál, számára az elképesztő erőtlenség jelentette azt, hogy valami baj lehet. A HírTV műsorvezetője erről Magyarország élőben című műsorunkban számolt be.

  • Így küzd a koronavírussal a HírTV műsorvezetője

Trombitás Kristóf hihetetlen szerencsére nevezte, hogy a kezdeti stádiumban „elkapták a vírust” és a favipiravir gyógyszernek köszönhetően egy-két napon belül a gyulladás kezdett csökkeni a szervezetében.

Aki tényleg azt érzi, hogy gyanús lehet, amint csak teheti menjen orvoshoz és teszteltesse magát, mert az első napokban meg lehet fogni a vírust, az ember ne várjon

– emelte ki.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!