2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Magyarország élőben

Horváth Ildikó: Szükségszerű a korlátozások meghosszabbítása

Megfogadta a tudósok és orvosok tanácsát az operatív törzs. Nem lesz enyhítés karácsonykor és szilveszterkor. Orbán Viktor kora délután a Facebook oldalán jelentette be, hogy a szigorú intézkedések január 11-ig érvényben maradnak. A Hír TV Magyarország élőben című műsorának Horváth Ildikó, egészségügyi államtitkár volt a vendége.

  • Horváth Ildikó: Szükségszerű a korlátozások meghosszabbítása

A jelenlegi kijárási tilalom és szigorú intézkedések január 11-ig, tehát további egy hónapig érvényben maradnak.

-    mondta Orbán Viktor, miniszterelnök.

Horváth Ildikó a műsorban kijelentette, meggyőződése, hogy szükségszerű a hosszabbítás, a szigorítások így is jóval enyhébbek, mint néhány környező országban, azonban a számok még mindig viszonylag magasak, ezért kellenek továbbra is az intézkedések. Ezen tartósan magas szám, azonban alacsony annyira az egészségügyi államtitkár szerint, hogy az egészségügyi dolgozók ne kerüljenek elvégezhetetlen feladatok elé.

Horváth Ildikó szerint a plató valamikor decemberben várható.

A teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tízmilliárd forintos fejlesztésbe kezd a HungaroMet Zrt.

Tízmilliárd forintos fejlesztésbe kezd a HungaroMet Zrt.

Tízmilliárd forintos fejlesztés kezdődik a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt.-nél, a projektben egy olyan klimatológiai adatgyűjtő rendszert és adatbázist építenek ki, amellyel segítik a klímaváltozás hatásaihoz való alkalmazkodást.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!