2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Magyarország élőben

Hollik István: Saját politikai haszonszerzéséért a baloldal Magyarország kudarcában érdekelt

Egyértelmű, az ellenzék a parlamenti vitára úgy jött be, hogy a főnökük, Gyurcsány Ferenc kiadta az ukázt, a rendkívüli felhatalmazást nem szabad megszavazni – így reagált Hollik István Magyarország élőben című műsorunk keddi adásában arra, hogy a baloldal várhatóan nemmel fog szavazni a veszélyhelyzet meghosszabbítására. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal előre eldöntötte, hogy pontosan ugyanott fogja folytatni, ahol abbahagyta, amikor nemet mondott a koronavírus-törvényre.

  • Hollik István: Saját politikai haszonszerzéséért a baloldal Magyarország kudarcában érdekelt

Hollik István közlése szerint más országban fel sem merül, hogy a kormány ne kapjon rendkívüli felhatalmazást a gyors és hatékony védekezéshez, csak a magyar baloldal tesz így, hiszen – tette hozzá – ők eldöntötték, hogy nem akarnak segíteni, akadályozni akarják a védekezést.

Azt hiszik, ha rossz az országnak, akkor az nekik jó, mert ha rossz az országnak, akkor a Fidesz-KDNP-t fogják az emberek okolni és ebből ők politikailag hasznot húzhatnak,

csakhogy emberéletekről van szó, úgyhogy megint messzire mentek

– jelentette ki a kormánypárti képviselő.

Földi-Kovács Andrea felvetésére, hogy mi az oka annak, hogy az ellenzék állítja, a kormány félrekezelte a válságot, Hollik István elmondta, bizonyos országokkal ellentétben hazánkban nem fordult elő, hogy az egészségügy kapacitása ne bírta volna a terhelést, a dolgozóknak köszönhetően

a magyar egészségügy pedig ismét jól vizsgázott.

A Fidesz kommunikációs igazgatója rámutatott, ha a baloldalnak köszönhetően a kormány most nem kapná meg a rendkívüli felhatalmazást, akkor a rendkívüli jogrend lejártakor, jövő hét kedden a következő intézkedések azonnal érvényüket vesztenék, a hiteleket újra fizetni kellene, a vállalkozásoknak is, az otthonfelújítási támogatás azonnal megszűnne, csakúgy, mint az ágazati bértámogatás.

Ezek fényében elképesztő felelőtlenségnek nevezte Hollik István a baloldal járványhelyzetben tanúsított ténykedését. Szerinte az ellenzék Magyarország kudarcában érdekelt.

Teljes beszélgetés: 

 

KAPCSOLÓDÓ: 

A baloldal a járványkezelésből is politikát csinál

Újabb hazugság Gyurcsány Ferenctől

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!