2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Magyarország élőben

Hollik: Nem szerencsés, hogy a főpolgármester a kampányának játékszerévé tesz a budapesti atlétikai vb ügyét

Budapest első embere megvétózná a 2023-as atlétikai világbajnokságot. Pontosabban jövő hét szerdán arra kéri majd a közgyűlést, hogy Budapest vonja vissza hozzájárulását a sporteseményhez. Az ok pedig az, hogy a kormány a Fudan Egyetem miatt ellehetetleníti a Diákváros megépítését. A ma kezdődő Tranzit fesztiválon van Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, ahonnan élőben kapcsoltuk a stúdióba.

  • Hollik: Nem szerencsés, hogy a főpolgármester a kampányának játékszerévé tesz a budapesti atlétikai vb ügyét

Gerhardt Máté műsorvezető azon kérdésére, hogy mit szól a vétóhoz, a kommunikációs igazgató elmondta: Budapesten számos probléma van, például visszatért a hajléktalankérdés, ami Tarlós István főpolgármestersége idején megoldott probléma volt. A dugókat az okozta, hogy Karácsony Gergely a nagyberuházásokat rosszul ütemezte, egyébként a kormánytól kapott rá forrásokat. Ahelyett, hogy ezeket egymástól elkülönítve és egymás után hajtották volna végre, egybecsúsztak Karácsony Gergely hibája okán. Ez óriási dugókat okoz.

- Azt gondolom, hogy van elég probléma Budapesten. Ha főpolgármesterként dolgozna Karácsony Gergely és nem miniszterelnök-jelöltként kampányolna, akkor ezeket meg kéne oldania

- szögezte le Hollik István.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!