2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Híradó 12:00

Magyarország élőben

Hollik István: Kegyeletsértő az, hogy a baloldal megpróbálja emberek gyászát politikai témává tenni

Alig 10 percig tartott ma a népjóléti bizottság ülése, ahová sem a meghívott Pintér Sándor belügyminiszter, sem pedig a kormánypárti képviselők nem mentek el. A Fidesz közleményben tudatta, hogy addig nem is vesznek részt az ülésen, amíg a baloldal vissza nem vonja az oltásellenes javaslatait. A Magyarország élőben vendége Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója volt.

  • Hollik István: Kegyeletsértő az, hogy a baloldal megpróbálja emberek gyászát politikai témává tenni

„Mi a véleménye Karácsony Gergely állásfoglalásáról, ugye „214 honfitársunkat vesztettük el a járványban” , így indul az ő Facebook-bejegyzése például”

-        vezette fel a témát Földi-Kovács Andrea.

„Egyrészt minden emberélet pótolhatatlan veszteség. Minden magyar emberi élet elvesztése az nem csak a közvetlen hozzátartozóknak, a családnak pótolhatatlan veszteség, hanem a magyar nemzet egészének is. Ugyanakkor azt gondolom, hogy kegyeletsértő az, hogy a baloldal megpróbálja emberek gyászát politikai témává tenni és ebből politikai hasznot húzni. Arra gondolok, amit most itt ön is említett, hogy halálozási adatokkal kampányolnak. A dolog ugye nem előzmény nélküli, hiszen volt egy baloldali elemző, aki azt mondta, hogy a baloldalnak ezzel kellene kampányolni, hogy az emberek gyászából politikai hasznot tudjon húzni”

-        válaszolta Hollik István.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!