2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tiltott absztraktok 03:00

Magyarország élőben

Halkó Petra: Nagyon fontos a család intézménye

Az európaiak nem migránsok betelepítésével, hanem a gyermekvállalás ösztönzésével állítanák meg a népességfogyást – mutatta ki a Századvég európai kutatása. A Hír TV Magyarország élőben című műsorának Halkó Petra, a Századvég elemzője volt a vendége, aki beszélt a kutatás részleteiről.

  • Halkó Petra: Nagyon fontos a család intézménye

A gazdasági eredetű problémák és a népesség fogyás miatt, a tagállamok a migránsokban látják megoldást, Haló Petra elmondta, hogy azt szerették volna felmérni, hogy a politikusok és a népesség véleménye mennyire függ össze.

A felmérés alapján látható, hogy az elmúlt évek során mélyült a hasadék a balliberális elit és az európai állampolgárok között a migrációval, mint megoldással kapcsolatban. A felmérés rámutatott arra is, hogy a magyar álláspont érvényesül leginkább, azaz inkább a helyi családok megsegítésével foglalkozzanak és a gyermekvállalást segítsék a kormányok.

A teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!