2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Magyarország élőben

György László: A jelen beruházása, az a jövő növekedése

Újra a válság előtti szint fölött a magyar gazdaság teljesítménye. Mit kezd a kormány a bombameglepetéssel? A Magyarország élőben vendége volt György László gazdaságstratégiáért felelős államtitkár.

  • György László: A jelen beruházása, az a jövő növekedése

„Minek köszönhető alapvetően, hogy a magyar gazdaság ennyire ütésálló, ha lehet így mondani?"

- kérdezte Trombitás Kristóf

„Egy sokkal egyensúly közelibb állapotból vártuk a válságot - nem vártuk, de megérkezett - és innen tudtuk elrugaszkodni és egy olyan gazdaságvédelmi akciótervet megalkotni és végrehajtani, amely támaszkodott az azt megelőző időszak vívmányaira és elveire. Kitartottunk a munka és tudásalapú és a beruházásokra épülő gazdaságpolitika és társadalom mellett. (...) A jelen beruházása, az a jövő növekedése."

- válaszolta György László.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!