2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:50

Magyarország élőben

Egyiptomi válság

Piramis
Milyen erők állnak az egyiptomi kormánybuktatás mögött? Kinek az érdeke a folyamatos feszültség a térségben? A stúdióban Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Olaj a tűzre
Milyen gazdasági következményei lehetnek, ha nem rendeződik hamar az egyiptomi krízis? Egekbe szökhet-e az olajár? Kapcsoltuk Sándor Dávid elemzőt.

Krízis
Megerősödhetnek-e Egyiptomban az iszlamista szélsőségesek? A stúdióban a Magyar Iszlám Közösség sejk-elnökét, Mihálffy Balázst kérdeztük. Kapcsoltuk továbbá a magyarok kedvelt egyiptomi pihenőhelyét, Hurghadát és Emad Wakaával, az egyik utazási iroda kirendeltségvezetőjével beszélgettünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!