2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Magyarország élőben

Cser-Palkovics András: Együtt kell visszaállítanunk az élet régi kerékvágását

  • Cser-Palkovics András: Együtt kell visszaállítanunk az élet régi kerékvágását

Mentőcsomagot dolgozott ki a helyi vendéglátóipar számára Székesfehérvár kormánypárti polgármestere. Milyen konkrét segítséget adnak és miből finanszírozza majd mindezt a város vezetése? Erről is kérdezte Cser-Palkovics Andrást, Székesfehérvár kormánypárti polgármesterét Velkovics Vilmos műsorvezető, Magyarország élőben című műsorunkban.

„Ez a lépés, amit a kormány megtett, ez egyfajta előfinanszírozásként támogatást biztosít nekik és mi pedig ehhez tudunk egy kiegészítő támogatást adni. Nyilván az állam adja a nagy segítséget, de mi ahhoz helyben, azt hiszem, hogy talán jelentős mértékben hozzá tudunk járulni.”

- jegyezte meg Cser-Palkovics András, Székesfehérvár kormánypárti polgármestere.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték. A beavatkozás sikeres volt. A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!