2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Magyarország élőben

Csató Kata: A tankerületet és az önkormányzatot be kellene emelni a diskurzusba

A Magyarország élőben extra vendége Csató Kata, a Freeszfe Egyesület elnökségi tagja volt.

  • Csató Kata: A tankerületet és az önkormányzatot be kellene emelni a diskurzusba

„Magukat az SZFE-vel szimpatizálókat is megosztotta a zeneiskola ügye, úgy olvastam. Hat nappal ezelőtt arról adtak ki közleményt, hogy szolidárisak a Molnár Antal Zeneiskola tanáraival és diákjaival. Avasson be bennünket, hogy mi történt ez alatt a néhány nap alatt!”

-          mondta Földi-Kovács Andrea műsorvezető.

„ (…) Egészen pontosan nem is talán a zeneiskolát és akár a Várkonyi Alapítványt, akár a Freeszfe Egyesületet kellene itt beemelni ebbe a diskurzusba, hanem a tankerületet illetve az önkormányzatot, akik ezt a helyzetet nem tisztázták egymás között. Mi nem a zeneiskola ellen vagy mellett vagyunk, és a pályázatot sem azért adtuk be, hogy valaki ellen vagy mellett szerettünk volna pályázni, hanem egész egyszerűen egy jogszerűen kiírt pályázaton indultunk, amit teljesen jogszerűen megnyertünk”

-          reagált Csató Kata.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hajószerencsétlenség történt a Níluson

Hajószerencsétlenség történt a Níluson

Elsüllyedt egy munkásokat szállító komphajó vasárnap a Níluson, Kairó közelében, és a balesetben legalább három ember meghalt - közölte az egyiptomi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!