2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Magyarország élőben

Budai Gyula: Fekete-Győr a mai napig Cseh Katalin ügyével kapcsolatban semmit sem mondott

Az OLAF-hoz fordult a Fidesz EP-képviselője Cseh Katalin botrányos cégügyei miatt. A Magyarország élőben vendége Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője volt.

  • Budai Gyula: Fekete-Győr a mai napig Cseh Katalin ügyével kapcsolatban semmit sem mondott

„Az ellenzék meg következmények nélküli ellenzék?

- kérdezte Trombitás Kristóf.

 

„Fekete-Győr András a mai napig Cseh Katalin ügyével kapcsolatban semmit nem mondott. Se A-t se B-t. Se azt, hogy kivizsgáljuk, se azt, hogy megvizsgáljuk. Én azt gondolom, hogy erről a hitelességi problémáról beszélek (...)"

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!