2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Magyarország élőben

Békássy Szabolcs: Egyes védőoltások esetében szükség lehet a harmadik vakcina beadására

Az Európai Unióban elsőként Magyarország tette lehetővé a harmadik védőoltás felvételét. Mindenki mást megelőztünk. A Magyarország élőben műsorunkban Skype-on kapcsoltuk Békássy Szabolcs országos háziorvosi kollegiális vezetőt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető beszélgetett - többek között - arról, hogy a jövőben a háziorvosok dönthetnek a harmadik oltásról.

  • Békássy Szabolcs: Egyes védőoltások esetében szükség lehet a harmadik vakcina beadására

 - Érdemes kettéválasztani a fogalmakat. A kötelező oltás az az alapimmunizálásra vonatkozik, amikor egy személy az adott oltóanyagból az - alkalmazási előírtakban szereplő - oltásokat megkapja. Egyetlen vakcina esetében beszélhetünk egy dózisról, az összes többi esetében két oltásról beszélünk. Az egészségügyi dolgozók esetében a kötelező oltás az alapimmunizálásra vonatkozik 

- mondta  Békássy Szabolcs.

Az alapimmunizálást az első két oltást jelenti, a harmadik oltás felvétele ellenben nem kötelező, hanem szabadon választható. 

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!