2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Magyarország élőben

Bakondi György: Romániának a migrációs nyomás alatt tartása az jelentős

Növekvő migrációs nyomás Romániában, tarthatatlan helyzet Lampedusán. A stúdióba várjuk Bakondi Györgyöt a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadóját.

  • Bakondi György: Romániának a migrációs nyomás alatt tartása az jelentős

Pászkán Zsolttal beszélgettünk itt a múlt héten és ő azt mondta, hogy a Fekete-tengeren keresztül is kialakulóban van egy új útvonal. – reflektált a közelmúltban elhangzottakra Velkovics Vilmos, műsorvezető.

Valóban, ha a Fekete-tengert vizsgáljuk akkor azt kell mondjam, hogy Romániának a migrációs nyomás alatt tartása az jelentős. Jelentős növekedés van egyébként a magyar-román határon is és különösen jelentős növekedés van a szerb-román határon és, ha ez eddig nem következett be és az eddigi kísérletezéseknél a román partiőrség, határőrség ott elég jelentős hajóállománnyal rendelkezik, így ezt meg tudta akadályozni, ha azonban valóban itt esetleg egy új csatorna nyílna, az bizony az Európa központja felé irányuló migrációt jelentősen orientálná ebbe az irányba

-          mondta Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadóját.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!