2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Magyarország élőben

Bakondi György: Minden párbeszéd jobb, mintha már lőnek

Újabb migrációs hullám fenyegeti Európát, miután a tálibok a hét elején gond nélkül bevonultak Kabulba. Hogyan készül Magyarország? A Magyarország élőben vendége Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó volt.

  • Bakondi György: Minden párbeszéd jobb, mintha már lőnek

Újabb migrációs hullám fenyegeti Európát, miután a tálibok a hét elején gond nélkül bevonultak Kabulba.

- Hogyan készül Magyarország? Vannak már arra nézve számítások, hogy amennyiben elindul a menekülthullám Afganisztánból, mikorra érhetnek Magyarország határaihoz?

- Magyarország ilyen becsléseket nem készít, nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezt biztosan fel tudjuk mérni. Számos politikai megnyilatkozás Európában és az Egyesült Államokban készülnek ilyen becslések. A német becslések lehetnek számunkra irányadóak, amelyek azt prognosztizálják, hogy amennyiben nem sikerül valamilyen párbeszédet kialakítani az Európai Unió vagy a tagállamok részéről kialakítani az új afgán hatalommal, akkor akár 500 ezer migráns is elindulhat. Törökország komoly migráns hullámra számít ezért falépítésbe kezdtek

- mondta Bakondi György.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!