2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Magyarország élőben

Bajkai István: A baloldal emberi áldozatok árán is a saját politikai pecsenyéjét sütögeti

A Fidesz szerint a járvány idején is a balos haverok zsebét tömik Erzsébetvárosban. A Magyarország élőben vendége volt Bajkai István kormánypáti képviselő, aki szerint csak a VII. kerületben 100 milliós szerződések köttetnek Gyurcsány Ferenc ügyvédjének irodájával.

  • Bajkai István: A baloldal emberi áldozatok árán is a saját politikai pecsenyéjét sütögeti

„Van az a javaslat, amit 50 baloldali képviselő írt alá, amelyben gyakorlatilag azt kérik, hogy tiltsák be a keleti vakcinákat. Ezután készítettek egy videót, amiben azt mondják, hogy ők sosem voltak oltásellenesek. Önt mennyire győzik meg a liberális képviselők részéről ezek a törekvések arra, hogy ők részt vegyenek ebben a munkában?”

-        kérdezte Velkovics Vilmos.

„Teljesen egyértelműen megállapítható, hogy a baloldal az kifejezetten és célzottan oltásellenes. Ez jól illeszkedik Gyurcsány Ferencnek abba a tervébe, elképzelésébe, hogy minél rosszabb helyzetet sikerül úgymond előállítani az országban (…), az tulajdonképpen egyfajta lélektani bizonytalanságot kelt az országban. (…) Rendkívül elgondolkodtató az, hogy a baloldal emberi áldozatok árán is a saját politikai pecsenyéjét sütögeti”

-        reagált Bajkai István.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!