2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Magyarország élőben

Bagdy Emőke: Ha nincs kontroll és eszköz, akkor egy alaprémület költözik az emberi lélekbe

A Magyarország élőben extra vendége Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus volt.

  • Bagdy Emőke: Ha nincs kontroll és eszköz, akkor egy alaprémület költözik az emberi lélekbe

„Megváltoztatta az élethez, a halálhoz való hozzáállásunkat ez a helyzet, amely az egész évünket jellemezte?”

-          kérdezte Velkovics Vilmos.

„Azt hiszem erősen. Már csak azért is, mert először szembesültünk istenigazából azzal, hogy mi az, hogy válság. Hogy valami olyan, ahol az ember kiszolgáltatott és tehetetlen állapotban van. Egy olyan veszély ez, hát olyan háborús helyzet. Nem akarok eltúlozni semmit, de ilyen harmadik világháborús analógia, hogy ugye tulajdonképpen olyan ellenség van, hogy nem tudjuk, hogy hogy védekezzünk. A stressztörvény meg azt mondja, hogy a biztos rossz is jobb mint a bizonytalan. Csak hol van a biztos rossz? Nekünk nincs eszközünk, kontrollunk, és ha nincs kontroll, ha nincs eszköz, akkor van egy alaprémület, amely beköltözik az emberi lélekbe”

-          válaszolta Bagdy Emőke.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!