2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Magyarország élőben

A Vérlovagok 24 órás készenlétben állnak

Egy éve indult a sürgősségi motoros vérszállítás Magyarországon. Pribil Sándor, a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány kuratóriumi elnöke volt vendégünk.

  • A Vérlovagok 24 órás készenlétben állnak

A Vérlovagok alapítója rámutatott, a motorkerékpár nyilván sokkal gyorsabban tud haladni forgalomban, és példaként hozta fel, hogy a Budapest-Székesfehérvár távolság akár 13 perc alatt is teljesíthető motoron, vagy egy Szeged-Budapest táv is 55 perc alatt megtehető.

A Vérlovagoknál egyébként mindenki önkéntes, mindenki a szabadidejében járul hozzá a munkához. Ahhoz, hogy valaki itt vállaljon feladatot nyilvánvalóan jól kell motoroznia és elhivatottnak kell lennie a segítésben.

A nálunk dolgozó fiúk és lányok ez az, amit eddig kerestek, mindig volt valami, amiről azt mondták szeretnének hozzátenni valamit a világhoz – mondta el Pribil Sándor.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!