2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Magyarország élőben

A szövetségi kapitány Kenderesiről: nekem ez a gyerek kell

Aránytalannak tartja a magyar úszók szövetségi kapitánya azt a nemzetközi médiaérdeklődést, ami Kenderesi Tamás ügyét kísérte figyelemmel Dél-Koreában. Sós Csaba Magyarország élőben című műsorunkban elmondta: a szexuális zaklatással vádolt úszót a rendőrség hátsó kijáratán kellett kimenekíteni a tömeg miatt. A sportvezető ugyanakkor leszögezte: Kenderesinek és a hozzá hasonló klasszisoknak tanulnia kell az esetből, de a szövetség továbbra is számít a sportolóra.

  • A szövetségi kapitány Kenderesiről: nekem ez a gyerek kell

Beárnyékolta a dél-koreai vizes világbajnokságon elért gyönyörű magyar eredményeket Kenderesi Tamás ügye. A 22 éves úszó ellen szexuális zaklatás gyanúja miatt indult vizsgálat. A legfrissebb hírek szerint az olimpiai bronzérmes sportoló csütörtökön érkezik meg Magyarországra.

Sós Csaba, a magyar úszók szövetségi kapitánya Földi-Kovács Andreának elmondta, a dél-koreai fél véleményét nem, csak Kenderesi Tamás verzióját ismeri. A sportvezető ugyanakkor arról is beszélt, aránytalannak tartja azt a médiaérdeklődést, ami az egész ügyet övezte. Kenderesit kihallgatása után gyakorlatilag a hátsó ajtón ki kellett menekíteni, mert rengeteg kamera és hatalmas tömeg várta a rendőrség épülete előtt. Sós Csaba kiemelte, ez az eset is rávilágít arra, hogy egy profi sportolónak miként kell viselkednie.

Egy biztos, itthonról nagyon komoly gondozásban részesült, ami több volt, mint megnyugtató. Ha hibázott, akkor azt tudomásul kell venni és annak lesz folytatása itthon is, de az már Wladár elnök úr hatáskörébe tartozik

– tette hozzá.

Sós Csaba rendkívül tehetséges úszónak tartja Kenderesi Tamást, aki, ha Kvangdzsuban megúszta volna a legjobbját, akkor ezüstérmes lehetett volna. A világbajnokságon sérüléssel küszködött, itthon most térdműtét vár rá.

Sós Csaba szerint nem lehet eltekinteni attól, hogy az a fiú, aki Rióban kétszer is legyőzte Michael Phelpst a jövőben esélyes olimpiai és világbajnoki érmekre.

Nekem ez a gyerek kell

– zárta szavait a magyar úszók szövetségi kapitánya.

A szakember adásunkban beszélt még a király kategóriában, a pillangóúszásban elért két csodálatos magyar aranyról, Hosszú Katinka újabb világbajnoki címeiről, valamint Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszás 5 kilométeres versenyszámának győzteséről is.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Brit földre érkeztek ukrán katonák

Brit földre érkeztek ukrán katonák

Megérkeztek Nagy-Britanniába azok az ukrán katonák, akiket a brit Challenger 2 harckocsik üzemeltetésére képeznek ki a brit fegyveres erők szakértői - közölte vasárnap a londoni védelmi minisztérium.
Sajtóklub: Az Eötvös Gimnáziumban totális nagytakarításra van szükség

Sajtóklub: Az Eötvös Gimnáziumban totális nagytakarításra van szükség

Félmillió forint. Ennyiért lehetett bejutni, akár rosszul sikerült írásbeli vizsgával is, az ország egyik elit iskolájába - derítette ki a Metropol. A budapesti Eötvös József Gimnázium igazgatójának vesztegetési ügye kiverte a biztosítékot ezen a héten nemcsak a közéletben, de a Sajtóklub stúdiójában is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!