2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Magyarország élőben

A szövetségi kapitány Kenderesiről: nekem ez a gyerek kell

Aránytalannak tartja a magyar úszók szövetségi kapitánya azt a nemzetközi médiaérdeklődést, ami Kenderesi Tamás ügyét kísérte figyelemmel Dél-Koreában. Sós Csaba Magyarország élőben című műsorunkban elmondta: a szexuális zaklatással vádolt úszót a rendőrség hátsó kijáratán kellett kimenekíteni a tömeg miatt. A sportvezető ugyanakkor leszögezte: Kenderesinek és a hozzá hasonló klasszisoknak tanulnia kell az esetből, de a szövetség továbbra is számít a sportolóra.

  • A szövetségi kapitány Kenderesiről: nekem ez a gyerek kell

Beárnyékolta a dél-koreai vizes világbajnokságon elért gyönyörű magyar eredményeket Kenderesi Tamás ügye. A 22 éves úszó ellen szexuális zaklatás gyanúja miatt indult vizsgálat. A legfrissebb hírek szerint az olimpiai bronzérmes sportoló csütörtökön érkezik meg Magyarországra.

Sós Csaba, a magyar úszók szövetségi kapitánya Földi-Kovács Andreának elmondta, a dél-koreai fél véleményét nem, csak Kenderesi Tamás verzióját ismeri. A sportvezető ugyanakkor arról is beszélt, aránytalannak tartja azt a médiaérdeklődést, ami az egész ügyet övezte. Kenderesit kihallgatása után gyakorlatilag a hátsó ajtón ki kellett menekíteni, mert rengeteg kamera és hatalmas tömeg várta a rendőrség épülete előtt. Sós Csaba kiemelte, ez az eset is rávilágít arra, hogy egy profi sportolónak miként kell viselkednie.

Egy biztos, itthonról nagyon komoly gondozásban részesült, ami több volt, mint megnyugtató. Ha hibázott, akkor azt tudomásul kell venni és annak lesz folytatása itthon is, de az már Wladár elnök úr hatáskörébe tartozik

– tette hozzá.

Sós Csaba rendkívül tehetséges úszónak tartja Kenderesi Tamást, aki, ha Kvangdzsuban megúszta volna a legjobbját, akkor ezüstérmes lehetett volna. A világbajnokságon sérüléssel küszködött, itthon most térdműtét vár rá.

Sós Csaba szerint nem lehet eltekinteni attól, hogy az a fiú, aki Rióban kétszer is legyőzte Michael Phelpst a jövőben esélyes olimpiai és világbajnoki érmekre.

Nekem ez a gyerek kell

– zárta szavait a magyar úszók szövetségi kapitánya.

A szakember adásunkban beszélt még a király kategóriában, a pillangóúszásban elért két csodálatos magyar aranyról, Hosszú Katinka újabb világbajnoki címeiről, valamint Rasovszky Kristóf, a nyíltvízi úszás 5 kilométeres versenyszámának győzteséről is.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!