2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Magánterület - belépés csak engedèllyel

Magánterület: Egy nap Vitályos Eszterrel

A Maganterületben Ambrus-Jobbágyi Zsófia Vitályos Esztert, a Fidesz frissen kinevezett országgyűlési képviselőjét kísérte végig egy napján. Eszterről kiderült, gyermekkora óta szenvedélyes vívó, edzőpartnere pedig Selmeczi Tibor, dramaturg, humorista, újságíró, a Népszabadság egykori, Valódi Álhírek című rovatának vezetője. Az L. Simon László helyére kerülő politikus emellett beszélt temperamentumos hétköznapjairól és a Szigetcsúcs ügyéről is.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Magánterület - Nagy-Kálózy Eszter

A Magánterület legfrissebb adásában Nagy-Kálózy Eszter színművésznőt mutattuk be. 2021. november 28.

Magánterület: Beszélgetés Hűvösvölgyi Ildikó

A Magánterület című műsorunkban a Kossuth-díjas művésznővel beszélgetett Ambrus-Jobbágyi Zsófia családról, színművészetről és a színésznő saját hitvallásáról is. 2021. november 21.

Magánterület: Egy nap Keresztes Ildikóval

Ambrus-Jobbágyi Zsófia Keresztes Ildikó, Emerton-díjas énekesnő egy napját követte végig és mutatta be a Magánterület című műsorunkban. 2021. november 07.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!