2021. 10. 17. Vasárnap Hedvig napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Magánterület - Belépés csak engedéllyel 00:05

Magánterület - belépés csak engedèllyel

Magánterület: Juhász Hajnalka

A Magánterület legfrissebb adásában Juhász Hajnalkát, a KDNP alelnökét mutattuk be.

Magánterület: Egy nap Illés Boglárkával

Illés Boglárka, a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke egy napját kísérte végig Ambrus-Jobbágyi Zsófia. 2021. október 03.

Magánterület: Egy nap Rácz Zsófiával

Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár egy napját kísérte végig Ambrus-Jobbágyi Zsófia. 2021. szeptember 26.

Magánterület: Egy nap Szentkirályi Alexandrával

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő egy napját kísérte végig Ambrus-Jobbágyi Zsófia. 2021. szeptember 19.

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb hírek

Gyerekek fulladtak egy folyóba

Az indonéziai Cileueur folyam partját 150 diák takarította, amikor 21-en belecsúsztak a vízbe. Közülük 11-en odavesztek.

Troll: Márki-Zay Péter a politikai Alekosz

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!