2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Magánterület - belépés csak engedèllyel

Szilágyi Liliána: Öngyilkos akartam lenni

„A bántalmazás egy olyan sokrétű részből áll, ami nehezen érthető, és aki nem élte át, az igazából nem is érti, ami teljesen normális és remélem, hogy sokan nem értik, merthogy nem élték át" - mondta az élsportba éppen visszatérő Szilágyi Liliána úszó, aki a Magánterületben Ambrus-Jobbágyi Zsófia beszélgetőtársa volt.

  • Szilágyi Liliána: Öngyilkos akartam lenni

„(...) 2015 év végén öngyilkos akartam lenni. Elmentünk egy családi nyaralásra és azt éreztem, hogy nem tudom, egyszerűen nem látok kiutat. Az anyám nem volt jó állapotban, nem tudtunk egymásra támaszkodni, a húgomnak nem tudtam védelmet adni akkor már igazából annyira, amennyire szerettem volna, féltettem őt nagyon, hogy esetleg sérül a mi kapcsolatunk megfelelő kapcsolatunk hiányában, és hát az apám nagyon-nagyon elborult volt akkor már. Nálunk úgy működött ez, hogy ahogyan jöttek az eredményeim, annál jobban tört meg és nyomott el és annál jobban kaptam a retorziókat, ha esetleg nem azt csináltam, azt mozdultam, azt beszéltem, ahogyan ő azt elmondta nekem, hogy kell. (...)"

- mondta el Szilágyi Liliána a műsorban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hidvéghi Balázs: Félnek Orbán Viktoréktól + videó

Hidvéghi Balázs: Félnek Orbán Viktoréktól + videó

Minden határon túlmegy, ami Brüsszelben történt - így reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke a HírTV stúdiójában arra, hogy a kerületi polgármester a belga rendőrséggel akarta a bezárattatni a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciát.
Így riogat Pikó András + videó

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!