2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Magánterület - belépés csak engedèllyel

Szilágyi Liliána: Öngyilkos akartam lenni

„A bántalmazás egy olyan sokrétű részből áll, ami nehezen érthető, és aki nem élte át, az igazából nem is érti, ami teljesen normális és remélem, hogy sokan nem értik, merthogy nem élték át" - mondta az élsportba éppen visszatérő Szilágyi Liliána úszó, aki a Magánterületben Ambrus-Jobbágyi Zsófia beszélgetőtársa volt.

„(...) 2015 év végén öngyilkos akartam lenni. Elmentünk egy családi nyaralásra és azt éreztem, hogy nem tudom, egyszerűen nem látok kiutat. Az anyám nem volt jó állapotban, nem tudtunk egymásra támaszkodni, a húgomnak nem tudtam védelmet adni akkor már igazából annyira, amennyire szerettem volna, féltettem őt nagyon, hogy esetleg sérül a mi kapcsolatunk megfelelő kapcsolatunk hiányában, és hát az apám nagyon-nagyon elborult volt akkor már. Nálunk úgy működött ez, hogy ahogyan jöttek az eredményeim, annál jobban tört meg és nyomott el és annál jobban kaptam a retorziókat, ha esetleg nem azt csináltam, azt mozdultam, azt beszéltem, ahogyan ő azt elmondta nekem, hogy kell. (...)"

- mondta el Szilágyi Liliána a műsorban.

Hír TV

További epizódok

Magánterület: Zalatnay Sarolta

A Magánterület évadzáró részében Zalatnay Cinivel beszélgetett Ambrus-Jobbágyi Zsófia műsorvezető. 2022. január 09.

Magánterület: Egy nap Ferencz Orsolyával

A Magánterület e heti adásában Ferencz Orsolyát mutattuk be. 2021. december 19.

Magánterület: Egy nap Gubás Gabival

Gubás Gabi Jászai Mari-díjas színésznő egy napját kísérte végig Ambrus-Jobbágyi Zsófia. Beszélgetés családról, anyaságról, színészetről és hivatásról. 2021. december 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!