2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 16:00

Magánterület - belépés csak engedèllyel

Magánterület: Egy nap Rácz Zsófiával

Magánterület című műsorunkban közkedvelt politikusok, színészek, sportolók és közéleti szereplők egy napjába leshetünk be testközelből. A műsor érdekessége, hogy kizárólag hölgyek szerepelnek benne. Mostani főszereplőnktől megtudhatjuk, hogy miként is viselte kinevezése körüli támadásokat, hogy kerül a Fradi B-középbe és lehet-e egyáltalán magánélete. Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár egy napját kísérte végig Ambrus-Jobbágyi Zsófia.

További epizódok

Magánterület: Egy nap Vitályos Eszterrel

Ambrus-Jobbágyi Zsófia Vitályos Esztert, a Fidesz frissen kinevezett országgyűlési képviselőjét kísérte végig egy napján. 2021. október 17.

Magánterület: Juhász Hajnalka

A Magánterület legfrissebb adásában Juhász Hajnalkát, a KDNP alelnökét mutattuk be. 2021. október 10.

Magánterület: Egy nap Illés Boglárkával

Illés Boglárka, a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke egy napját kísérte végig Ambrus-Jobbágyi Zsófia. 2021. október 03.

Legfrisebb híreink

Megmentette az életét

A Dombóvári Rendőrkapitányság egyenruhása, Márton Krisztián r. törzsőrmester egy helyi férfit húzott ki a település melletti Szállásréti-tóból.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!