2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

StartStop 12:30

Magánterület - belépés csak engedèllyel

Magánterület: Egy nap Koncz Zsófiával

Ezúttal a tokaji borvidékre látogattunk Koncz Zsófiához, akit a Fidesz csodafegyverének is neveztek. Hogy miért, megpróbáltuk kideríteni, de beszélgettünk Zsófival édesapja, Koncz Ferenc hagyatékáról és a halála óta eltelt időszakról. Megmutattuk a vidéki élet sava-borsát, találkoztunk Zsófi párjával, Ádámmal, és szóba kerül az is, Magyarországon a nőket különleges tisztelet övezi.

Hír TV

További epizódok

Magánterület: Beszélgetés Hűvösvölgyi Ildikó

A Magánterület című műsorunkban a Kossuth-díjas művésznővel beszélgetett Ambrus-Jobbágyi Zsófia családról, színművészetről és a színésznő saját hitvallásáról is. 2021. november 21.

Magánterület: Egy nap Keresztes Ildikóval

Ambrus-Jobbágyi Zsófia Keresztes Ildikó, Emerton-díjas énekesnő egy napját követte végig és mutatta be a Magánterület című műsorunkban. 2021. november 07.

Magánterület: Papadimitriu Athina, egy görög asszony magyar szívvel

A Magánterület legújabb adásában Papadimitriu Athina beszélt kettős identitásáról, hitről, családról és színházi szerepeiről is. 2021. október 31.

Legfrisebb híreink

Keleten és nyugaton is havazott

Kékestetőn és Sopron térségében is esett, és meg is maradt a hó, de várhatóan olvadni fog - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombati adataiból.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!