2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Láncreakció

Láncreakció - Nekiesett az ukrán elnök Kínának + videó

Zelenszkij azt állítja: Kína akadályozza a svájci béketárgyalásokat és valójában eszköz Vlagyimir Putyin kezében. A HírTV stúdiójában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Kusai Sándor volt pekingi nagykövet. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

  • Láncreakció - Nekiesett az ukrán elnök Kínának + videó

Továbbá a tartalomból:

  • A legnagyobb amerikai fegyvergyártók megérkeztek Tajvanra, miközben Joe Biden nem zárja ki, hogy amerikai katonákat vessenek be Tajvanon egy kínai invázió esetén.
  • Törkország nem vár tovább az európai uniós tagságra, hanem csatlakozna az Oroszországot is tömörítő BRICS-csoporthoz.

Milyen Láncreakciót indítanak el ezek a folyamatok? Erre keressük a választ.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

CNN: bajban van Joe Biden

CNN: bajban van Joe Biden

Egyre durvul a kampány az Egyesült Államokban, azonban a Trump elleni karaktergyilkossági kísérletek a demokraták belső problémáiról árulkodhatnak a CNN szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!