2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kultúra

Digitálisan is elérhetővé tették Habsburg Ottó szellemi örökségét

Digitálisan is elérhetővé vált Habsburg Ottó szellemi öröksége. A Habsburg Ottó Alapítvány elindította online felületét, amelyen kutathatóvá válik az utolsó magyar trónörökös hagyatéka.

  • Digitálisan is elérhetővé tették Habsburg Ottó szellemi örökségét

Az eseményen a Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott, hogy a Habsburg Ottó teremtette Európa-eszme és az általa követett politikai gondolkodásmód "összehoz bennünket".

Gulyás Gergely szerint az utolsó magyar trónörökös életműve ma is figyelemre méltó "mindazok számára, akiket érdekel múltunkból kinövő jelenünk".

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - Teljes a Veszprém Blues Fesztivál programja

Napindító - Teljes a Veszprém Blues Fesztivál programja

Április 13-16. között rendezik meg a Veszprém Blues Fesztivált, amelyen négy nap alatt csaknem ötven koncert és több mint harmincöt fellépő várja a közönséget. Vendégünk volt Podlovics Péter, a fesztivál főszervezője.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!