2021. 10. 23. Szombat Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Kultúra

Célegyenesben a Vadászati Világkiállítás

Két nap és a Hungexpo területén kezdetét veszi a három héten át tartó Vadászati Világkiállítás. Az Eucharisztikus kongresszus után erre az eseményre is közel egymillió látogatót várnak. A közel ötven kiállító nemzet, és száznál is több országból érkező előadó, küldöttség, szakmai szakértő lesz itt a húsz nap alatt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az ElkXrtuk

Több moziban már el is fogytak a jegyek a 2006-os rendőrterrort bemutató film vetítésére erre a hétre. Természetesen mi sem hagyhattuk ki a film premierjét. A Corvin moziból Nyakas Edit tudósított. 2021. október 21.

Kiderül, ki játssza Gyurcsány Ferencet

A Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya producerek, Bendi Balázs forgatókönyvíró és Keith English rendező által megálmodott nagyjátékfilm a 2006 őszi eseményeket dolgozza fel. A Corvin mozitól Nyakas Edit tudósított. 2021. október 21.

Bemutatták a Gyurcsány-terrorról szóló mozifilmet

Voltak olyan fiatalok akiket a kíváncsiság vezérelt, hogy többet megtudjanak 2006 történéseiről és voltak olyanok is akik megélték ezt az időszakot és még mindig élénken él bennük a véres tömegoszlatás emléke. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!