2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Kultúra

Bonyhádon látható a Magyar szemmel című tárlat

Magyar szemmel című kültéri fotókiállítás nyílt Bonyhádon, amely a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárság pályázatának győztes alkotásait mutatja be.2021 volt a nemzeti újrakezdés éve, ennek jegyében a Kárpát-medencében és a diaszpórában élő magyarok fotóit egyaránt várták. Ezzel új formában kapcsolták össze a világ különböző pontjain élő magyarokat, vizuális formában is megerősítve a köztük lévő kapcsolatot. A kiállítás válogatás a pályázat 101 legjobb fotójából áll, amelyek megmutatták, hogy 101 évvel Trianon után, hogyan láttuk a világot magyar szemmel. A tárlat augusztus végéig látható.

  • Bonyhádon látható a Magyar szemmel című tárlat

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!