2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Keménymag

Keménymag: Senki sem állítja, hogy Dobrev bárkit is megölt volna

Mint ismert a gyurcsányisták sokszínűek, lelkesek és fiatalosak, de most végre kiderült, hogy „zöldek” is – hiszen kiderült, a DK elnökének egy tárgyalópartnere szemrebbenés nélkül könnyíthet magán az Apró-Gyurcsány-villa portáján – egyebek között erről esett szó a Keménymagban. Ezúttal Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és új szereplőként M. Kovács Róbert, a 888 főszerkesztő-helyettese tartott sajátos elemzést Velkovics Vilmos műsorvezetése mentén.

  • Keménymag: Senki sem állítja, hogy Dobrev bárkit is megölt volna

Mint azt az Informátor című műsorunk pénteken bemutatta, egy titokzatos „úriember” motorjával leparkolt Gyurcsány Ferenc háza előtt, de mielőtt bement volna tárgyalni odavizelt az utcára, majd a levegőbe kifújta az orrát úgy, hogy azt még a sportemberek is megirigyelték volna.

Egyet szögezzünk le, a férfi, aki bement tárgyalni minden bizonnyal nem ment be a mosdóba, hogy kezet mosson, hiszen, ha bement volna, ott el is végezhette volna ezeket. Tehát, ha bármilyen pacsi volt, az átment Ferire

– reagált a bejátszott jelenetre Lentulai Krisztián.

Az adásunkban debütáló M. Kovács Róbert, a 888 főszerkesztő-helyettese úgy fogalmazott,

ebben a jelentben semmi meglepő nincs, hiszen egy szentesi libalegelőn egy motoros találkozón egy ilyen érkezés teljesen benne van, bár a Szemlőhegyen egy picit talán tájidegen.

Velkovics Vilmos felvetésére, hogy képzeljük el,

mi lehet azon a csengőn, ha Gréczy Zsolt érkezik,

M. Kovács Róbert úgy válaszolt, a szemlőhegyi kapun bizony lehet néhány DNS-minta.

Apáti Bence a téma kapcsán megjegyezte, a „haladó” sajtó szerint nagyon „csúnya” dolog volt ebből adást készíteni és cikket írni, bár fordított esetben, ha Orbán Viktor házánál tett volna valaki valami hasonlót, „meg sem említették volna”.

Ahogy eme sajtótermékekben arról sincs szó, hogy a koronavírusban megbetegedett Dobrev Klára „bejárta” a fél országot, és több párttársát is megfertőzhette, ugyanakkor, amikor Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elkapta a vírust, akkor attól volt hangos az ellenzék és sajtója, hogy a „tárcavezető szétfertőzte Délkelet-Ázsiát”.

Lentulai Krisztián a téma kapcsán kiemelte, le kell szögezni,

senki sem állítja, hogy Dobrev bárkit is megölt volna,

de – mint fogalmazott – vegyenek vissza az arcukból és próbáljanak egy minimálisan hiteles narratívát képviselni.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!