2021. május 10.,
hétfő, Ármin, Pálma napja

Keménymag: Senki sem állítja, hogy Dobrev bárkit is megölt volna

2021. március 30., kedd 21:50

Mint ismert a gyurcsányisták sokszínűek, lelkesek és fiatalosak, de most végre kiderült, hogy „zöldek” is – hiszen kiderült, a DK elnökének egy tárgyalópartnere szemrebbenés nélkül könnyíthet magán az Apró-Gyurcsány-villa portáján – egyebek között erről esett szó a Keménymagban. Ezúttal Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és új szereplőként M. Kovács Róbert, a 888 főszerkesztő-helyettese tartott sajátos elemzést Velkovics Vilmos műsorvezetése mentén.

Mint azt az Informátor című műsorunk pénteken bemutatta, egy titokzatos „úriember” motorjával leparkolt Gyurcsány Ferenc háza előtt, de mielőtt bement volna tárgyalni odavizelt az utcára, majd a levegőbe kifújta az orrát úgy, hogy azt még a sportemberek is megirigyelték volna.

Egyet szögezzünk le, a férfi, aki bement tárgyalni minden bizonnyal nem ment be a mosdóba, hogy kezet mosson, hiszen, ha bement volna, ott el is végezhette volna ezeket. Tehát, ha bármilyen pacsi volt, az átment Ferire

– reagált a bejátszott jelenetre Lentulai Krisztián.

Az adásunkban debütáló M. Kovács Róbert, a 888 főszerkesztő-helyettese úgy fogalmazott,

ebben a jelentben semmi meglepő nincs, hiszen egy szentesi libalegelőn egy motoros találkozón egy ilyen érkezés teljesen benne van, bár a Szemlőhegyen egy picit talán tájidegen.

Velkovics Vilmos felvetésére, hogy képzeljük el,

mi lehet azon a csengőn, ha Gréczy Zsolt érkezik,

M. Kovács Róbert úgy válaszolt, a szemlőhegyi kapun bizony lehet néhány DNS-minta.

Apáti Bence a téma kapcsán megjegyezte, a „haladó” sajtó szerint nagyon „csúnya” dolog volt ebből adást készíteni és cikket írni, bár fordított esetben, ha Orbán Viktor házánál tett volna valaki valami hasonlót, „meg sem említették volna”.

Ahogy eme sajtótermékekben arról sincs szó, hogy a koronavírusban megbetegedett Dobrev Klára „bejárta” a fél országot, és több párttársát is megfertőzhette, ugyanakkor, amikor Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elkapta a vírust, akkor attól volt hangos az ellenzék és sajtója, hogy a „tárcavezető szétfertőzte Délkelet-Ázsiát”.

Lentulai Krisztián a téma kapcsán kiemelte, le kell szögezni,

senki sem állítja, hogy Dobrev bárkit is megölt volna,

de – mint fogalmazott – vegyenek vissza az arcukból és próbáljanak egy minimálisan hiteles narratívát képviselni.

Teljes adás:

HírTV