2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Keménymag

Keménymag: Ki, kit szúr majd hátba?

Ma is jelentkezett a Keménymag, a politikai ’B’ közép mikroadományokból finanszírozott lángoszlopa, benne a hibrid rezsim krónikásai, a liberális inkorrektség Fekete Nővérei Dezse Balázzsal, Apáti Bencével és Jeszenszky Zsolttal.

  • Keménymag: Ki, kit szúr majd hátba?

A DK elnöke és a Momentum elnöke „spontán” összefutottak Balatonon a gödi botrány miatt

„Én először azt hittem, hogy ez csak színjáték, hogy eloszlassák azokat a felvetéseket, mely szerint a Momentum a DK-nak az ifjúsági szervezete és ők nagy összefonódásban vannak”

- mondta Dezse Balázs, a Pestisrácok.hu újságírója.

Friss hír, hogy bár úgy tűnt megállapodtak, de kedden három DK-s is felfüggesztette párttagságát Gödön.

„Érdekes ez a fiatal gyerek, a gödi polgármester. Kiszivárgott róla néhány felvétel, amikor a közgyűléseken beszélget és én azt látom és hallom rajta, hogy ő egy nagyon egyszerű fiúcska. Két mondatot nem tud elmondani anélkül, hogy ne dadogjon bele és a képviselőtársai, az LMP-s alpolgármesterek nagyon durván alázzák és úgy alázzák, hogy nem tud visszavágni (…) Úgy tűnik, mintha nem igazán lenne alkalmas a feladatára”

- vélekedett Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

„Jakab Péter rakott ki nagyon büszkén egy Facebook posztot, hogy most ők eldöntötték és mindenki összeáll és 1-1 ellen kell a kormánypártokkal szemben fellépni. (…) Az a nagy kérdés, hogy az ellenzéki politikusok igazából a Fideszt utálják jobban vagy egymást?! Ezen fog múlni, hogy valóban lesznek megállapodások, vagy csak ilyen látszat megállapodás, amit egyszer csak valaki felrúg és hátba szúrja a másikat”

- fogalmazott Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!