2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Informátor

Informátor: Niedermüller kijelentésének következménye kell hogy legyen

Niedermüller Péter szavai rég nem látott indulatokat váltottak ki a magyar társadalomban. Bayer Zsolt a Sajtóklubban éppen emiatt be is jelentette, hogy tüntetést szerveznek. A tiltakozókat a VII. kerületi önkormányzat elé, azaz Niedermüller Péter munkahelyéhez hívták. Több mint háromezer ember gyűlt össze.

  • Informátor: Niedermüller kijelentésének következménye kell hogy legyen

A niedermülleri kijelentés tipikus esete a védhetetlennek, ennek ellenére a békés tiltakozó akciót ellentüntetők zavarták meg. A hangoskodók ismerősnek tűnhetnek, hiszen minden kormányellenes tüntetés állandó résztvevői - hangzott el a műsorban.

Nemcsak a kormányellenes tüntetések állandó élharcosai, hanem a ligetvédők is képviselték magukat. Tehet nyugodtan kijelenthetjük olcsó provokáció volt a cél. 

A tüntetésen többek között felszólalt Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke is.

Hollik István szerint a provokáció ellene is békés maradt a tüntetés.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az emberek határozottan kifejezték, hogy mit is gondolnak Niedermüller Péter kijelentéséről.  

Bayer Zsolt beszédében és az Informátornak is arról beszélt, hogy a jobboldalnak nem szabad szó nélkül elmennie minden mellett. Niedermüller Péter kijelentésének kellenek, hogy legyenek következményei.

A Niedermüller Péter elleni tüntetés egyik szervezője és szónoka Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője volt. Huth szerint

az ellenzék az Allinsky-módszert használja, és polgárháborús helyzeteket szeretne előidézni, hogy kormányt buktathasson.

Ismert közéleti szereplőket és politikusokat nemcsak a színpadon lehetett látni a tüntetésen. A tüntetők között volt Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője. Illetve részt vett a tiltakozáson Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője is. 

A tüntetést követően Nidermüller Péter az ATV-nek ismét elmondta, hogy nincs miért bocsánatot kérnie, a lemondás pedig eszébe sem jutott.

A Nidermüller elleni tüntetés után önálló életre kelt a demonstrációra készített Pestisrácok.hu kitűző, amely világossá teszi, hogy viselője "fehér, heteroszexuális keresztény". Bár az ellenzéki politikusok és zsurnaliszták már úgy rettegnek tőle, mint az ördög a szenteltvíztől, de azért mégis tett Szarvas Szilveszter műsorvezető egy kísérletet, és a DK-nál, Dobrev Kláránál próbálkozott. Azonban nem járt sikerrel, mivel a politikus a sajtótájékoztatót követően sietősen távozott.

A kereszténygyalázó Niedermüller Pétert is kereste az Informátor telefonon és személyesen is, de a polgármester bujkál, így csak sajtófőnökével, a korábbi tévés Dömsödi Gáborral tudtak beszélni.

Dömsödi olyannyira belelovallta magát Niedermüller mosdatásába, hogy sértődöttségében azt mondta a műsor stábja a gyűlöletes, ők végzik gyűlöletkampányt Niedermüller Péter ellen.

A műsorban a témában megszólaltatták még Kovács Istvánt, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatóját és Farkas Örs politikai elemzőt.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megvan Csire Zsuzsi temetésének időpontja

Megvan Csire Zsuzsi temetésének időpontja

A múlt hétfőn elhunyt Csire Zsuzsi, a szívbeteg debreceni lány. A tragédiát követően, pénteken az édesanyja a közösségi oldalán tette közzé, hogy mikor lesz a fiatal lány végső búcsúztatása - írja a haon.hu.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!